OVER OPTIZIEN


Na een lange tijd dromen en zoeken naar een geschikte optiekzaak om over te nemen heb ik, Richard Hendriksen, in maart 2005 Buddingh opticiens in Renkum overgenomen. Een optiekzaak met een 28 jarige historie, opgebouwd door de familie Buddingh, die de zaak 7 jaar daarvoor verkocht hadden aan Polman opticiens.
Na een grondige verbouwing en opening op 1 april 2005 stond er een moderne frisse optiekzaak met een up to date collectie. Klaar voor de toekomst. Met optometrie, hogeschool van Utrecht, als meerwaarde bij elke oogmeting en contactlensaanpassing, staat OptiZien voor kwaliteit door kennis en zorgvuldigheid.

Per 1 januari 2008 deed de mogelijkheid zich voor om de directe concurrent, Oogkontakt, over te nemen.
Per 1 november 2009 zijn OptiZien en Oog-kontakt onder 1 dak te vinden in het pand van Oogkontakt onder de naam OptiZien. In de jaren daarna is de winkel grondig verbouwd en gerestyled. Daarnaast zijn de modernste technieken en apparatuur in de winkel verwerkt, waardoor wij de hoogste kwaliteit en service kunnen bieden.

Eind 2013 kwam de kans om te verhuizen naar het mooiste winkelpand van Renkum. In een paar maanden tijd hebben wij daar eigenhandig een prachtige sfeervolle winkel gebouwd.

In deze schitterende winkel voeren wij nu de mooiste monturen collecties en kunt u door de moderne technieken optimaal geadviseerd worden over brillenglazen en contactlenzen. En dat allemaal in een ongedwongen en informele sfeer. Wij vinden voor u altijd de ideale oplossing voor al uw kijkwensen.

Professionaliteit, kwaliteit en zorgvuldigheid is ons motto.