KWALITEIT


Van ZienOptiZien staat voor Optimaal Zien. Dat is dan ook ons streven: u 100% goed laten zien. Wij doen onze uiterste best om bij u 100% tevredenheid te scoren. Om dit te bereiken werken wij met de beste fabrikanten voor uw glazen en contactlenzen.

OogmetingOm de sterkte van uw brillenglazen of contactlenzen te bepalen doen wij een uitgebreide oogmeting. Hiervoor nemen wij de tijd en maken onze gediplomeerde en ervaren optometrist, contactlensspecialist en opticiens gebruik van de modernste en meest geavanceerde instrumenten. Een oogmeting bij OptiZien is alles behalve “standaard”, de kennis, technologie en ambiance maken het tot een bijzondere ervaring van overtuigende kwaliteit. Naast de oogmeting is OptiZien ook het juiste adres voor oogzorg. Oogziekten ontstaan vaak sluipend en zonder direct merkbare symptomen. Een vroege diagnose kan veel problemen met uw ogen voorkomen. Lees hierover meer onder OPTOMETRIE.Eigen productieOnze collectie bevat monturen in verschillende prijsklassen. In elke prijsklasse kiezen wij altijd voor merken met de beste materialen en hoogste kwaliteit. Zo kiest u bij OptiZien, onafhankelijk van de prijs, altijd voor de beste monturen. Bij het aanmeten van uw bril geldt: alleen perfect is goed genoeg. Wij meten en werken op één tiende van een millimeter zuiver.
Het maken van de glazen in de bril doen wij veelal in ons eigen slijpatelier. Alleen door onze eigen vakmensen met uiterste zorgvuldigheid en nauwkeurigheid aan uw nieuwe bril te laten werken kunnen wij de OptiZien kwaliteitsstandaard garanderen.

Onze mensenWij staan 5 dagen per week voor u klaar. Onze gediplomeerde en gecertificeerde mensen hebben elk hun eigen kwaliteiten en vakmanschap. Zo wordt u altijd geholpen door vriendelijke, deskundige mensen met hart voor het vak. Zij geven u oprechte adviezen met alleen uw optimale kijkervaring voor ogen.
Onze medewerkers zijn erin getraind om samen met u een montuur te kiezen dat goed bij uw gezicht en wensen past. Ook kan het montuur helemaal aan uw gezicht en wensen worden aangepast; het montuur wordt dan op maat voor u gemaakt. Zo bent u zeker van de beste passing en de juiste uitstraling, kleuren en afwerking. Als de bril gereed is wordt deze zorgvuldig en comfortabel afgesteld. Hiervoor nemen wij bij OptiZien de tijd, want hoe mooi een bril ook staat, als hij niet lekker draagt is het een onding!