voor optimaal zien


BRILLEN

MonturenHet is gelukkig lang gelden dat een bril “gewoon een bril” was, omdat het nodig is. Een bril benadrukt wie en hoe u bent. Het is dan ook logisch dat als u een bril kiest, deze ook aansluit bij uw wensen maar zeker perfect past bij uw gezicht. OptiZien biedt mooie, trendy monturen voor ieder gezicht, maar vooral heel goed advies.
Onze keuze in brillen is groot, van bekende brillen- en modemerken tot maatwerkbrillen. We gaan ieder seizoen voor u naar de nationale en internationale vakbeurzen, op zoek naar de nieuwste trends, mooiste monturen, kinderbrillen en zonnebrillen. Daarnaast hebben we een leuke collectie beeldschermbrillen voor makkelijker kijken op een beeldscherm. Voor sporten zijn er de sportbrillen, want sporten met je mooie designbril is toch hetzelfde als hardlopen met nette schoenen? 1 bril voor alles is dus best vreemd, er zijn genoeg momenten waarop een tweede bril handig is, en gewoon leuk.

GlazenRodenstock
Het gaat hard met de techniek van brillenglazen, de afgelopen jaren zijn er veel innovaties geweest. En dat is mooi, voor u. Hoe beter de kwaliteit van de glazen, hoe mooier uw kijkbeleving. OptiZien is als geen ander ingericht in het aanmeten van glazen op maat. Rodenstock is hierbij de partner bij uitstek met de Impression 2 en de nieuwste Impression Freesign 3 glazen. Deze verbeteren namelijk de beleving van Zien enorm, u ervaart meer kijkcomfort, scherper zicht, helderder kleuren en ruimere kijkgebieden.
Als aan de perfecte glazen dan ook nog DNEye middels de permanent aanwezige DNEye scanner toegevoegd wordt, dan ziet u als nooit tevoren.
SEIKO
OptiZien heeft in Seiko een top-product gevonden voor de huisselectie glazen en dat voor een zeer aantrekkelijke prijs. Seiko levert al meer dan 100 jaar optische producten van uitstekende kwaliteit. Op alle Seiko glazen krijgt u 25% korting!DNEYE scannerDag en Nacht 100% Zicht!

Met de DNEYE scanner van Rodenstock worden o.a. beeldfouten gemeten die in het oog door lichtbreking ontstaan. De voordelen die door de toevoeging van de DNEYE beeldfouten correctie in een brillenglas ontstaan kunnen groot zijn. Zo ziet u overdag helderder kleuren en is uw zicht scherper. In het donker zijn de voordelen misschien wel nog groter. Door een hoger contrast ontstaat ook bij minder licht een scherper zicht en is de verstrooiing van licht een stuk minder. Dit heeft vooral bij het autorijden veel voordelen. Veel mensen hebben dan last van minder goed nachtzicht. Daar is nu met DNEye iets aan te doen.

KinderbrillenOptiZien heeft voor kids het OPTIKIDS concept in het leven geroepen. Dit houdt in dat alle hippe, stoere en modieuze kinderbrillen € 149,- inclusief glazen kosten. Er geldt alleen een kleine toeslag bij dunnere glazen of buitenstandaard glazen.ZonnebrillenDe zonnebril is tegenwoordig een onmisbaar mode accessoire geworden. Niet alleen op een zomers terras maar ook bijvoorbeeld tijdens de wintersport op de piste. Daarnaast moet een goede zonnebril het oog vooral beschermen tegen schadelijke UV-stralen en tegen fel licht. Een andere eis waaraan een goede zonnebril moet voldoen is het wegnemen van hinderlijke schitteringen en reflecties. Wij adviseren u graag over glaskleur, model en verschillen in kijkbeleving en kwaliteit.
 OptiZien selecteert elk jaar opnieuw een prachtige collectie zonnebrillen. Vaste waarden in de collectie zijn Ray-ban, Serengeti, Adidas, Rodenstock, Porsche Design en Sinner.